Open Source Kostuum

Plan. Ik maak een maatpak, een kostuum naar eigen ontwerp. Het ontwerp, de patronen en de instructies geef ik vrij via een speciaal daarvoor gemaakte site, iets van opensourcecostume.com. Open source is hot en mijn maatpak zal dat ook zijn. Iedereen kan mijn kostuum namaken maar mag ook wijzigingen aanbrengen. De ‘her’maker wordt verzocht zijn nieuwe ontwerp ook op de site te zetten. Lijkt me geweldig om in mijn Open Source pak in mijn open source auto te rijden.

2 Responses to “Open Source Kostuum”

  1. G Says:

    ook zo iets dus!

    mooi…

  2. Stichting PiNG » Blog Archive » Web 3.0 Says:

    [...] Naar aanleiding van het ‘open source kostuum‘ dat door T heel anders werd geinterpreteerd dan bedoeld kwamen we op een vaag plan voor een website waar je je gegevens achterlaat: ik zoek een flatscreen TV van minimaal 50 cm en de winkel moet ook ’s avonds open zijn, ik heb schoenmaat 43 en ik wil groen schoenen die passen bij de kleur van mijn ogen. Je hoeft niet te zoeken, dat doet de website. Een beetje vaag? Zou kunnen, het was een onaf spinsel war we wel ergens iets in zagen. [...]

Leave a Reply